Al onze codes zijn ongebruikt en door de mobiele provider aan ons verstrekt. Vaak voorkomende redenen waarom het opwaarderen niet lukt of de code niet lijkt te werken:

  • De code wordt verkeerd ingevoerd, probeer het nogmaals.
  • Het prepaid platform of het inbelnummer (opwaardeerlijn) van de mobiele operator werkt tijdelijk niet goed. Dit is meestal binnen een paar uur verholpen. Probeer het dus nogmaals op een later tijdstip.
  • De code die gekocht is, is niet van de provider waarbij je probeert op te waarderen. Controleer of je een simkaart gebruikt van de provider waarvoor je beltegoed gekocht hebt.
  • De sluimertijd van je mobiele telefoon is te kort. Daardoor heb je onvoldoende tijd de code in te toetsen en daardoor wordt niet de volledige code verzonden.

Mocht je na het controleren van bovenstaande zaken nog steeds problemen hebben met het opwaarderen van de code, dan adviseren wij je om contact op te nemen met de klantenservice van je provider. Je provider kan in het netwerk controleren wat er aan de hand is met de code en het beltegoed eventueel vanaf afstand voor je opwaarderen.